Књиге

Књиге и публикације из области комуникологије и медија. Овде можете поручити књиге др Дарка Тадића из области комуниколоије, пропаганде, медија, комуникације.  Књиге се могу поручити електроснском поштомна адреси office@cekoms.com, или телефоном на +381 63 205209.  Преузимање лично или поузећем. Уколико се књига поручује поузећем, на основну цену се додају трошкови  поштарине.

322ПРОПАГАНДА (Спектрум, Београд 2005)

Књига „Пропаганда“ представља занимљиво и едукативно штиво о феномену пропаганде као једном  специфичном облику људске комуникације, и бави се анализом њеног деловања, њеним основним техникама,  као и историјским контекстом развоја и функционисања пропаганде.

Цена: 1200 дин

323ТВ РЕКЛАМА (Спектрум, Београд 2007

Књига „ТВ Реклама: телевизијска реклама као пропагандно средство“, представља користан уџбеник за  студенте медија, филма и ТВ, менаџмента, као и свим запосленима у области медија, телевизије, пропаганде и  ПР. Поред историјата настанка ТВ рекламе, књига доноси и низ занимљивих примера из праксе о начину  функционисања ове популарне ТВ форме.)

Цена: 980 дин

324ПРОПАГАНДНИ ФИЛМ (Спектрум, Београд 2010)

Књига пропагандни филм бави се филмом као идеалним медијем за пропаганду. Путем анализе историјског  развоја филма као пропагандног средства, као и анализом начина и механизама употребе филмског језика за  потребе пропаганде, аутор је дао занимљив приказ овог моћног медија као претече телевизије и Интернета који  се данас масовно користе у пропагандне сврхе.

Цена: 990 дин

402ВЕШТИНЕ ИНТЕРПЕРСОНАЛНЕ КОМУНИКАЦИЈЕ (Цекомс, Београд 2012)

Приручник из области вештине примене интерперсоналне комуникације. Научите како да примените ефикасну  вербалну и невербалну комуникацију (Говор тела), како да успешно решавате сукобе, будете пажљив слушалац,  и успешно остварите своје личне и пословне циљеве. Вештине интерперсоналне комуникације су важне друштвене  вештине које људским бићима омогућавају да ефикасно комуницирају и живе живот пуним плућима.

Цена: 910 дин

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s