Моћ подсвести


Све сто нам се дешава, бележи се у подсвести. Подсвест је и активатор догађаја, тако да оно што нам је у подсвести, то ше се активирати у спољном свету. Ако размишљате позитивно-позитивно ће да вам буде, ако размисшате негативно-знате и сами. Ту нема никакве велике мудрости. Проблем је у томе што људи ово не схватају озбиљно. Људи не схватају да су они заиста способни да контролишу свој живот. Контрола над својим животом није нимало егоистично схватање. Ми бирамо на који начин ћемо то да урадимо и морамо бити свесни да смо ми такође одговорни за своје поступке. Да скратим – подсвест је веза са Свемиром. Свемир је бескрајни извор знања и информација. Када успоставимо контакт са подсвешћу,ми заправо можемо добити све информације и одговоре. Можемо да решимо све наше проблеме, да нађемо пут у животу, да се извучемо из депресије,да схватимо своје грешке …Дакле, мењањем начина размишљања,мењамо наше животе, себе и све око нас. Подсвест је као табла по којој су урезане наше мисли.Могућности су неисцрпне.

Све сто треба да радимо је да верујемо.Човек је биће навика. Навика је функција подсвести. Човек научи да плива, вози бицикл, плеше и вози аутомобил свесно понављајући одређење радње,све док се не успостави одговарајући траг у подсвести. Затим, аутоматска навикнута подсвесна радња преузима ствар у своје руке. Ова се појава назива и друга природа и представља реакцију подсвести на човеково размишљање или деловање. Свако је слободан да изабере лошу или добру навику. Понављате ли негативну мисао или радњу довољно дуго,стећи ћете управо такву навику у облику присилне радње. Законитост подсвести је присилна.

Решење увек лежи у самом проблему. Одговор се увек налази у питању.Суочите ли се са тешком ситуацијом, а нисте у стању да уочите излаз,највише изгледа на успех имаћете уколико пођете од претпоставке да бескрајна интелигенција у вашој подсвести зна одговоре на сва питања и управо вам открива онај који одговора вашем проблему. Ментални став који подразумева да ће вам стваралачка умност подсвести донети срећно решење омогућиће вам да нађете одговор. Смирите се, уверени да ће такав мисаони став донети мир, ред и значење свим вашим подухватима.

 

Advertisements

14 мишљења на „Моћ подсвести

   • možeš li, molim te, onda da me naučiš da izbacim realnost iz želja.Ponekad se sama blokiram idejom da su moje želje ili barem neke od njih nemoguće za ostvariti. Ne zato što ne želim dovoljno (nemoj da kažeš „ne želiš“ jer želim), već zato što mi zdrav razum govori da ne bi bilo dobro. Ali mi razum i želje trenutno nisu sinhronizovani, svako vuče na svoju stranu. Ono što želim ja prizivam, jako, pa bojažljivo, pa jako. Pa se trznem, zapitam da li je to realno, da li to trebam, da li je to u redu…. pa kažem sebi stani bona… pa opet… želim… i sve se tako vrtim u krugu.
    Dok pišem ove riječi i sama pronalazim odgovore koji su jedino logični, ali eto, napisala sam sve ovo i neću da brišem.
    Hvala na pažnji 🙂
    ne znam ni što ovo pišem

   • Mislim da je to normalno 😉 ceo život je borba između razuma i želja…barame ja tako to vidim…ponekad se usklade ponekad ne…bitno je da čovek ima svest o tome, meni je tada tako lakše da se borim sa sopstvenim „demonima“….:)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s