Креативна блокада у писању


Креативно писање

writers-block1Сви коjи се баве писањем у различитим формама и облицима су сигурно барем jеданпут у свом раду доживели муку “белог папира” и суочили се са очаjем немогућности да се из себе исцеди jедна jедина реч, чак ни jедно слово. Ова врста блокаде може доћи у различитим облицима. Може се дестити да сте се прихватили тешког, обимног и сложеног проjекта, те се осећате недорасли задатку коjи вам се чини претешким. Или можда имате одличну идеjу, али имате проблем како да jе креативно изразите. Често се може десити да не можете да се изборите са неким пасусом, кључном речи, слоганом, и чини вам се да од свега тога неће бити ништа. Или вам се jедноставно не пише тог тренутка, мрзи вас да било шта смислите, и радиjе би били негде на другом месту и радили нешто сасвим друго.

Копираjтери су посебно погођени оваквим креативним блокадама. За разлику од слободних писаца, они мораjу…

View original post 446 more words

4 мишљења на „Креативна блокада у писању

  1. …prava, mocna knjizevnost progovara iz najneverovatnijih izvora. nema limite i ogranicenja. nema zanrovske odrednice i snebivanja. i da prostis, doktore, …. joj se za administraciju. Umetnost je tu za pomeranje granica i udarac javnom mnjenju, solarnom pleksusu,samar ukusu…I nema recepta. Nema.
    Knjizevnim bogovima samo trebaju muze, ne sluskinje. Mislim da su ovo saveti pre za nas smrtnike i clanove literarne sekcije. Hvala Ti svakako, na dobroj nameri. Ona zlata vredi.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s