Тренинзи и семинари

ТРЕНИНГ, ОБУКА И СЕМИНАРИ ЗА ПОСЛОВНЕ СИСТЕМЕ

др Дарко Тадић са сарадницима, стручњацима из различитих области, успешно спроводи индивидуалну или тимску обуку полазника семинара који желе да усаврше знања из спецфичних области за које не постоје посебни школски програми, или се студирају на вишегодишњим студијама.  Семинари се креирају из области вештине комуникације, продаје, лидерства, психологије манипулације, комуникације у оквиру фирми и пословних система, комуникације са клијентима и других сродних психолошких дисциплина. Сви тренинзи се планирају према специфичним потребама сваког клијента.

ИНДИВИДУАЛНА ОБУКА / ЛИФЕ COUCHING

ЦЕКОМС организује индивидуалну обуку и саветовање за појединце заинтересоване за лично усавршавaње из области комуникација, јачање самoпуздања, психологије манипулације и одбране од манипулације, планирања личне животне пословне и приватне стратегије, психологије успеха и остваривање додатног квалитета у личном и пословном животу. Обука се изводи индивидуално, према специфичним потребама сваког појединца.

ТЕРАПИЈА УСПЕХА – ИНТРАПЕРСОНАЛНА КОМУНИКАЦИЈА

Научите како да путем вашег ума контролишете своје мисли, жеље, емоције и понашање! Моћ наше свести и подсвести представљају главни чинилац и услов квалитета нашег живота. Ако не знамо да комуницирамо сами са собом, нећемо знати ни са другим људима. Интраперсонална комуникација је кључ који отвара врата успеха. Научите како да максимално искористите сопствене квалитете у индивидуалној обуци из ових вештина.

Као дугогодишњу практичар и предавач из области комуникација, рекламе, пропаганде и односа са јавношћу, и аутор неколико стручних књига и чланака из ових области, Тадић успешно спроводи разичите врсте обуке и тренинга намењених запосленим стручњацима у привреди, друштвеним институцијама, државној управи и другим организацијама. Поред обуке из пословних вештина, посебни семинари су намењени индивидуалним полазницима различитих профила, који желе да унапреде личне вештине комуникације (вербална, невербална, манипулација, убеђивање…) како би побољшали свакодневни живот , социјалне вештине и комуникацију са људима из сопственог окружења.

У зависности од врсте, типа и броја полазника, могуће је да се курсеви за обуку реализују у сарадњи са Високом струковном школом за пропаганду и ПР „Елит колеџ“ у Београду. Модели предавања су урађени према искуствима програма INTERNATIONAL SCHOOL OF COMMUNICATION LEEDS, УК.

Семинари/обуке реализују се у малим групама до 10 полазника. Рад је организован на принципу динамичних радионица, уз индивидуални приступ и теоријска предавања и практичан рад на студијама случајева. Свим полазницима обезбеђена је потребна литература и сертификат о завршеној обуци Високе струковне школе за пропаганду и односе са јавношћу у Београду.Могуће је плаћање у више рата. За потребе већих компанија и институција, могуће је организоваје обуке у просторијама клијента.

Сви заинтересовани појединци, групе или фирме, могу се пријавити за неки од понуђених семинара и тренинга путем емејла или телефоном. За све детаље око распореда, планова обуке и сертификата, слободно нас контактирајте и добићете одговор у најкраћем могућем року. Сви полазници семинара добијају сертфикат ЦЕКОМС да су похађали обуку.

За све информације о семинарима и тренинзима можете посетити интернет презентацију ЦЕКОМС-а на адреси http://www.cekoms.com

Пријаву можете послати и путем формулара на сајту или путем е-мејла office@cekoms.com

10 мишљења на „Тренинзи и семинари

    • Приметио сам и хвала вам пуно на подршци. Још се мало не сналазим са овом контрол таблом на блогу али напредујем 🙂 Вапе је блог одличан и са уживањем вас пратим. Поздрав!

      • Ma super se snalazite :OK:. To sto mi komentari zavrsavaju gde ne treba je neki problem koji egzistira prilicno dugo i koji ne uspevam da resim drugacije osim da podescam ljude da potraze moje pisanije u TRASh i SPAM rubrikama.

        Citamo se, naravno, a po nesto ce me zanimati i vezano za seminare/treninge. Za razliku od moje drugarice @ Labilete, meni te manipulativne radnje, izgleda, ne idu tako dobro kao NEKIMA (citatjte: njoj ❤ :D).

    • Допало ми се око, као нека врста радозналости за нова сазнања, део због тога што је вид наше најјаче чуло перцпеције, а делом можда што нс „велики брат“ посматра 🙂

  1. Možda u budućnosti i neki on-line virtuelni kurs za prostorno udaljene zainteresovane 🙂 .

    Na žalost, komunikacija je mahom na dosta lošem nivou. Svodi se na traženje krivca, skidanje odgovornosti, s dozom preterane agresivnosti čim sagovornik izmiče kontroli.

    • Да, на жалост сви много причамо, али у ствари уопштене комуницирамо…:) У сваком случају, он лајн курс уопште није лоша идеја, размислићу о томе 🙂

Постави коментар